Vi tackar för att vi fick hyra lägenheten med kort varsel. Perfekt för oss! Vi blev hämtade varje dag för guiding  runt om i Torrevieja och vi hittade också huset som vi vill ha! Ett radhus i Punta Prima, Los Altos.

 

Ingrid och Stefan

Tack för att vi fick förtroendet att hyra er fantastiska lägenhet! Dagarna har vi främst spenderat i en av vikarna. Solen har lyst på oss och temperaturen har varit alldeles perfekt för oss, 25-30 grader. Kvällarna har spenderats både på takterassen med hemlagad mat, men även några restaurangbesök har vi hunnit med.

Våra tips: Shopping – La Zenia, Restaurang – El Charra Negro (lite billigare) och Maison De La Costa (lite dyrare)

hjärtliga kramar

Familjen Fredriksson/Fransson

Tack för att vi har fått hyra denna fina lägenhet. Vi har haft helt underbara dagar här! Fint och soligt varje dag, ca 30-35 grader.

Vi har hunnit med att åka till Tabbarna som var helt underbart, varit ute och ätit på olika restauranger, hörpunkten var seafood Paella, helt super!

Fredagsmarknaden har vi kunnat gå på två gånger! La Mata stranden också!

Det är helt suveränt att kunna gå ”ner” och bada och sola, bara ett kort gångavstånd.

 

Gunilla och Anette

Tack för en underbar vecka. Vilken fantastisk lägenhet ni har!

Många härliga dagar på La Mata stranden och en mulen dag i vattenlandet Aquapolis. Goda drinkar i solnedgången nere vid hamnen och även en smaskig paella på ”Paellador”. Väldigt god pizza och pasta på ”Keeper” nere vid havet.

Varma hjärtliga hälsningar

Johanna & Daniel

Tack för en fin vistelse i er fina lägenhet. Vi har promenerat så att fötterna värker, solat så att skinnet svider och ätit så att magen växer. Vi har även varit på dansmaraton och sett flamenco.

PS Tips att prova El Churro Negro, en mexikansk restaurang

Stora kramar

 

Karin, Mia, Hans-Åke, Anton och Viktor

Vi har haft en riktigt härlig vecka! Tack!

 

Kicki & Bengt

Tack för fin 50årspresent. Vi har haft vilsamma och underbara dagar här.

Vi förstår varför ni föll för den här platsen.

 

Åsa och Oskar

Hola! Vi har cyklat en hel del. Och en dag fick Gunilla locka med mig uppför backen till försvarstornet. Det var väldigt fint, så det var det värt! Solat och badat i massor, promenerat på piren och tagit en massage på stranden har vi också gjort.

Vi har suttit på caféer och hängt i skuggan och ätit glass.

Lägenheten är jättefin och att det finns tvätt- och diskmöjligheter har varit en fördel för oss.

Tack snälla för allt, det har varit helt underbart! Vi reser gärna hit igen!

Många kramar

Gunilla & Lillian

Det är sista kvällen av en fantastisk vecka här i Torrevieja. För det mesta har vi varit här – strosat längs havet och ätit gott. Kvällarna har varit behagliga och det har varit intressant att folk att spana på. Vi har också gjort ett par utflykter till städer i närheten, tex La Mata och Alicante. La Mata är kanske ingen stad, men där fanns stora fina stränder och restauranger och caféer.

Lägenheten har verkligen varit allt som vi hoppats på! Tack!

 

Ida Storm & Ryan McCullough

Vi har haft en mycket mysig och rolig vecka här i Torrevieja. Vi har badat, solat, cyklat till La Mata, tagit en båttur, besökt vattenlandet, gått på fredagsmarknaden samt gjort en rejäl restaurangrunda. Nästan varje kväll har vi varit på tivolit nere på piren som barnen verkligen uppskattade.

Ni har en fantastiskt fin lägenhet och vi tycker att det hat känts lyxigt att bo här. Vi önskar att återvända!

Tack!

 

Eva, Niklas, Ludda & Felix